Valmistus

Toteutamme asiakkaan tarpeiden mukaiset kokonaisuudet tai osakokonaisuudet suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen. Valmistamme yksittäisiä tuotteita, suuria kappalemääriä sekä pieniä sarjoja.

Valmistamme asiakkaalle tuotteet kustannustehokkaasti aina asiakkaan tavoitteet huomioiden. Kartoitamme käyttötarkoituksen ja valitsemme siihen parhaat raaka-aineet tuotteiden vaatimalla tavalla. Raportoimme työnvalmistumisen sekä aikataulut tarvittaessa.

Uudistamme konekantaamme jatkuvasti asiakkaiden laatuvaatimusten mukaisiksi.

SOPIMUSVALMISTUKSET

Tuotantoomme kuuluu tarkkuutta vaativien komponenttien koneistus- ja kokoonpanotyöt. Kun tarvitaan luotettavaa alihankkijaa tai sopimusvalmistajaa, tarjoamme ammatillista kokemusta ja uusintaa teknologiaa olevia NC-työstökoneita tuotteiden valmistukseen.

Toimitamme osat valmiiksi pintakäsiteltyinä, ja valmiiksi testattuina.
KONEISTUS

Suoritamme vaativaa CNC- sekä manuaalikoneistusta siihen liittyvine jälkitöineen. Kiinteä yhteistyö pinnoitus-, karkaisu,- ja hiontayritysten kanssa mahdollistaa täydelliset toimitukset koneistusosille.

Käytössämme on myös kokoonpano/Asennus osastomme.
Toiminta-ajatuksenamme on toimittaa korkealaatuisia tuotteita, joiden hinta/laatusuhde on kunnossa.
Lisäksi panostamme toimitusajoissa pysymiseen.
KOKOONPANO JA ASENNUS

Koneistettujen osien osakokoonpanot.
Kokonaisten koneiden sekä tuotantolinjojen kokoonpano, asennus ja huoltotyöt.
Mekaniikka-asennus joko toimittajan tai asiakkaan tiloissa. Sähköasennus joko toimittajan tai asiakkaan tiloissa. Suunnittelu ja valmistus voidaan toteuttaa kokonaistoimituksena. Toimitus voidaan myös ositella niin, että joko suunnittelu tahi valmistus, tai molemmat tulevat asiakkaalta ja toteutus tehdään toimittajan tai asiakkaan tiloissa.
PROJEKTITOIMITUKSET

Valmistamme asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä kone- ja laiteautomaatioratkaisuja. Asiakkaan tarpeesta ja ideasta pyrimme löytämään toteutuskelpoisen ratkaisun joka toteutetaan sopimuksen mukaisesti.

Toimituskokonaisuuteen voidaan sisällyttää koulutus, varaosat ja huoltosopimukset.

L&L Mechatronics Oy | Kuormaajankatu 5, 08200 Lohja | puh. (019) 3757 300